AVA Stories

Förvärvsår: 2021
Bransch: Sextech
Grundare: Miriam Olsson Jeffery, Rosanna Thun
VD: Rosanna Thun

 

På AVA Stories brinner vi för att alla kvinnor ska utforska och äga sin sexualitet. Vi vill få bort tabun kring kvinnors välmående och hälsa kopplat till sexualitet och onani och har därför moderniserat och digitaliserat något som funnits i alla tider: erotiska noveller. Vi lyfter in dem i ett nytt format så att det blir tillgängligt för alla. Vi vill vara det första du tänker på när man pratar om kvinnlig erotik.

När resan påbörjades hade vi båda heltidsjobb. Rosanna var vice VD och medgrundare av ett annat start-up och Linnéa drev eget företag. Vi gjorde grundlig research, gjorde efterforskningar om vad andra tyckte och trodde om vår idé samt gjorde olika bedömningar om marknadspotential, då det inte fanns någon liknande tjänst på den svenska marknaden.

Resan tog fart genom vår första investering vilken möjliggjorde uppbyggnaden av vår tekniska plattform och till att producera innehåll. Johan från Falvir är involverad på en hög nivå hos oss, både i styrelse och som CFO, och vi växer och lär oss dagligen med hjälp av hans kunskap.

Att Falvir menar att ”det är spelarna som ska glänsa, inte coachen” tycker vi är fantastiskt. Vi tycker att vi både matchar Falvirs värderingar och sättet att jobba på väldigt bra. Vi vågar stå för det vi tycker är rätt och har haft en tydlig och ärlig kommunikation med Falvir som backat AVA. Eftersom vi är ett start-up så är det viktigt att jobba flexibelt och handlingskraftigt annars hade vi aldrig kommit framåt i den takt vi har gjort.

 

Åk till toppen