Norban

Förvärvsår: 2019
Bransch: Proptech
Grundare: Adrian Miller, Per Hedenmark
VD: Per Hedenmark

Vi på Norban är en proptechlösning via app och hemsida där vi avdramatiserar försäljning och köp av bostäder och gör det enklare att vara till salu. Som en hybrid mellan mäklare och techbolag erbjuder vi ett modernt sätt att köpa och sälja bostad på till en kundgrupp som ”ska sälja, men inte sälja just nu”. Vi opererar helt enkelt i en värld där mycket känslor står på spel och vi bygger mycket trygghet kring en av livets största affärer.

När vi påbörjade resan jobbade Per i branschen och drev ett tiotal mäklarkontor i södra Sverige och Adrian var en lovande managementkonsult i Köpenhamn. Båda hade mycket att förlora och på bara ett par dagar behövde vi bestämma oss huruvida vi skulle säga upp oss och göra detta eller ej.

Falvir kom in supertidigt i processen. När de kom in med kapital var vi inte ens ett företag. De kom även in med kompetens inom tech och skalbarhet innan vi själv hunnit göra det. De låter oss köra på, de låter oss växa och de har gett oss frihet och förtroende och genom det har vi vuxit.

Falvir har en bra balans i att känna in när vi ska göra det vi gör och när de ska finnas där som en trygghet. De kommer ställa upp, precis som en förälder, och att ringa Måns och be om hjälp skulle kännas helt oproblematiskt. Vi blir ju en produkt av åra investerare.

Är man ett bolag som gillar en trygg partner, en långsiktighet med entreprenöriell frihet och behöver stöttning ekonomisk och kompetensmässigt så ska man välja Falvir. De håller verkligen vad de lovar.

 

Norban
Åk till toppen